Prolog
Obsada
1 awokado
nie cała 1 puszka fasolki frażoletki (drobna, jasnozielona fasolka)
3/4 kubka jogurtu naturalnego
sól, pieprz do smaku
pomidorki cherry i bazylia do dekoracji
Jednoaktówka
Dojrzałe awokado pozbywam pestki po czym kroję w kostkę. Łączę w misce z fasolką odsączoną z zalewy, a następnie z jogurtem naturalnym przyprawionym. Sałatkę podaję w salaterkach. Gros (dobrego) smaku sałatki nadaje zalewa fasolki.
Obsada
1 awokado
nie cała 1 puszka fasolki frażoletki (drobna, jasnozielona fasolka)
3/4 kubka jogurtu naturalnego
sól, pieprz do smaku
pomidorki cherry i bazylia do dekoracji
Jednoaktówka
Dojrzałe awokado pozbywam pestki po czym kroję w kostkę. Łączę w misce z fasolką odsączoną z zalewy, a następnie z jogurtem naturalnym przyprawionym. Sałatkę podaję w salaterkach. Gros (dobrego) smaku sałatki nadaje zalewa fasolki.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz